Popusti za članove

!!! VAŽNO !!!

Molimo vas da svoju člansku iskaznicu nosite sa sobom i predočite prilikom ostvarivanja popusta.

Bez važeće članske iskaznice naši partneri i pružatelji pogodnosti ne mogu i nisu dužni znati da li ste Vi član ili ne.

Hvala na razumijevanju.

WEB SHOP A1- All natural

A1 d.o.o. osnovana je 1996. godine, a bazira se na 20 godišnjem iskustvu osnivača u bavljenju prirodnim i ekološkim proizvodima. Pod sloganom „All natural“ zastupa i distribuira brandove koji su osvojili tržišta svijeta uz asortiman koji uključuje prirodnu i ekološku kozmetiku i hranu bez glutena, bez dodanog šećera, bez laktoze i vegan. Neki od brandova koje zastupaju su Rawbite, Strath, Aquaverde, BioSolis, Joyens, Nocciolatta, FiordiFrutta  i najnoviji Bakin’ mix.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 15% na sve proizvode.

WEB SHOP Advent


Tvrtka Advent d.o.o Pula djeluje od 1993.g i od prvih dana svog postojanja usmjerena je na područje distribucije zdrave hrane, a u posljednje vrijeme poseban naglasak stavljen je na razvoj asortimana iz ekološkog uzgoja te proizvode bez glutena.

Članovi udruge CeliVita i članovi njihove uže obitelji ostvaruju popust od 8% na sveukupan iznos računa.

WEB SHOP bez-glutena.hr

Tvrtka Gotic d.o.o iz Preloga je jedan od prvih CeliVitinih partnera. U ponudi web shopa možete pronaći proizvode poljske tvrtke BEZGLUTEN, čiji su glavni zastupnici za Hrvatsku. U ponudi se nalaze i bezglutenske žitarice, mahunarke i sjemenke tvrtke Denver Food iz ekološke proizvodnje sa EU ekocertifikatom, prepoznatljive po zelenom obrubu etikete. Osim toga, u ponudi su i proizvodi Probio, PiuGusto, TopNatur, BiaMar i drugi.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na sve proizvode, osim na proizvode koji su na akciji.

WEBSHOP BiteMe Nutrition

BiteME logo

O brandu B!TE ME:
B!TE ME je odgovor na zahtjeve sportaša, rekreativaca i svih osoba kojima je potreban zdravi izvor energije. Izvor energije koji je 100% prirodan s fokusom na to da je ujedno i vegan, bez glutena, bez aditiva i bez dodanih šećera.
Inspiraciju za razvojem proizvoda pronašli smo u povijesnom naslijeđu Mediterana i lokalnim sastojcima, gdje smo karakteristične okuse spojili u osvježavajuće energetske sirove biopločice.
Stvarajući ovu liniju proizvoda fokus smo stavili na potrebe sportaša i aktivnih pojedinaca te smo razvili uravnoteženi proizvod niskog glikemijskog indeksa. Formulacijom naših pločica uspjeli smo utažiti glad kod sportaša bez opterećenja na probavni sustav te okusom zadovoljiti i ona najzahtjevnija nepca.
Iako je naš fokus bio na stvaranju proizvoda za sportaše, B!TE ME proizvodi u potpunosti su prilagođeni i osobama oboljelima od celijakije.
Sastavom proizvoda postigli smo odličnu kombinaciju kod opskrbe organizma energijom.
Orašasti plodovi korišteni u B!TE ME pločicama značajan su izvor nezasićenih masti i sporo oslobađajuće energije.
Prirodno prisutni šećeri u voću, fruktoza i glukoza, tvore savršeni mix koji se pojavljuje u dovoljnim količinama (od 25%-31%) za podizanje razine energije.
Zahvaljujući većem udjelu orašastih plodova B!TE ME pločice u prosjeku sadrže manje šećera u usporedbi sa sličnim proizvodima.
B!TE ME organske pločice svojim sastavom prikladne su kako sportašima i rekreativcima tako i svim pojedincima koji su u potrazi za kvalitetnim međuobrokom.
Zahvaljujući kontroliranom proizvodnom procesu i pomnom odabiru sirovina te redovitim kontrolama kvalitete proizvoda B!TE ME biopločice su u potpunosti prilagođene za potrebe VEGAN i BEZGLUTENSKE prehrane.

Prema uredbi 828/2014 o zahtjevima za informiranje potrošača o odsutnosti ili smanjenoj prisutnosti glutena u hrani sadržaj glutena u gotovom proizvodu ne prelazi 20 mg/kg.

 • B!TE ME sirove biopločice napravljene su isključivo od suhog voća i orašastih plodova iz ekološkog uzgoja.
 • Napravljene su bez termičke obrade tako da svi prirodno prisutni sastojci iz voća i orašastih plodova ostaju sačuvani unutar pločica.
 • Niskog su glikemijskog indeksa bez dodanih šećera. Sadrže samo prirodno prisutne šećere iz suhog voća.
 • Dobar su izvor nezasićenih masti i antioksidansa poput vitamina E iz orašastih plodova.
 • Ovisno o sastavu sadrže još i druge prirodno prisutne mikronutrijente kao što su magnezij, selen, mangan, cink, željezo, kalij i bakar.
 • Odličan su izvor prehrambenih vlakana.
 • NE sadrže gluten.
 • Ne sadrže dodane konzervanse, arome niti pojačivače okusa.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju 20% popusta na liniju sirovih energetskih pločica (Cocoa Jazz, Salty Brunch, Lemon Crush, Mediterraneo i Mix Box).

TRGOVINA I WEBSHOP Delko Medi-pharm, Ilica 203a, Zagreb

Tvrtka Delko dugi niz godina hrvatsko tržište opskrbljava ortopedskim pomagalima. Širenjem ponude otvoren jeDelko Medi-pharm, specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih pomagala. Na policama se uz bezreceptne lijekove, dodatke prehrani, kozmetiku, ortopedska pomagala i opremu za vježbanje nalaze i artikli iz ZDRAVOG KUTKA među kojima i talijanski brand bezglutenske tjestenine Pasta Natura sa mnoštvo okusa, boja i oblika. Osim što je bez glutena, tjestenina ima visok udio proteina, vlakana i nizak glikemijski indeks. Više o samoj tjestenini pročitajte na https://pastanatura.com/en/.

Tvrtka Delko dugi niz godina hrvatsko tržište opskrbljava ortopedskim pomagalima. Širenjem ponude otvoren jeDelko Medi-pharm, specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih pomagala. Na policama se uz bezreceptne lijekove, dodatke prehrani, kozmetiku, ortopedska pomagala i opremu za vježbanje nalaze i artikli iz ZDRAVOG KUTKA među kojima i talijanski brand bezglutenske tjestenine Pasta Natura sa mnoštvo okusa, boja i oblika. Osim što je bez glutena, tjestenina ima visok udio proteina, vlakana i nizak glikemijski indeks.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% popusta na Pasta Nature tjesteninu u trgovini i webshopu. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske iskaznice u dućanu, te kupon kod-om „Celivita 2016“ u webshopu.

TRGOVINA Eden bioshop, Ozaljska 67, Zagreb


Trgovina zdrave hrane, s naglaskom na ekološke i bezglutenske proizvode koja djeluje u sklopu tvrtke Advent d.o.o.

Članovi udruge CeliVita i članovi njihove uže obitelji ostvaruju popust od 8% na sveukupan iznos računa.

TRGOVINA Eco Feferon, Strossmayerova 4, Osijek


Eco Feferon nastao je sa željom da vam omogući kupnju nužnih namirnica za zdraviji stil života. Tamo ste uvijek dobro došli i uvijek možete pronaći nešto za sebe, kao i zatražiti pomoć pri odabiru pravih namirnica za Vas.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na bezglutenske proizvode.

TRGOVINE Garden


Garden d.o.o. je tvrtka koja se bavi maloprodajom i veleprodajom organskih proizvoda renomiranih vodećih europskih proizvođača eko proizvoda i već je 10 godina prepoznatljiva destinacija za kupovinu organskih, ali i bezglutenskih proizvoda.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na certificirane bezglutenske proizvode, tj. proizvode koji na originalnom pakiranju imaju znak prekriženog klasa, ekvivalentni certifikat ili imaju riječima napisano bez glutena, gluten free i sl. Popusti se ne mogu zbrajati, tj. tih 10% popusta ne može se primjenjivati na već snižene proizvode. Popust ne vrijedi za webshop.

Gelati d’Oro


Tvrtka Frigus Vecla d.o.o. bavi se proizvodnjom sladoleda od 2004. godine, a sladoledi Gelati d’Oro poznati su po svojoj jedinstvenoj veganskoj i bezglutenskoj liniji inovativne recepture. Svi proizvodi su testirani za svaki LOT proizvodnje u Nastavnom Zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Osim donacija povodom naših aktivnosti (radionica, druženja i evenata) i vođenja kuharsko-edukativnih radionica sa njihovom promotoricom samo za naše članove, tvrtka Frigus Vecla d.o.o. članovima udruge CeliVita daje jedan sladoled od 120ml GRATIS na 10 kupljenih kod svih naših partnera kod kojih i inače ostvarujemo popust od 10%, a u svom asortimanu imaju i sladoled Gelati d’Oro, te mogućnost dostave smrznutog programa u slučaju webshopa.

Pogodnost se ostvaruje skupljanjem žigova na posebnoj kartici, a koja je vezana za člansku iskaznicu i koju članovi mogu preuzeti u udruzi. Svaki mjesec popunjene kartice ulaze u nagradno izvlačenje u kojem se mogu osvojiti bonus nagrade (sladoled, frižider torbe i slični korisni pokloni).Ovu pogodnost možete ostvariti u trgovinama:
• GlutenBio, Crvenog križa 33, Zagreb
• Priroda i društvo,Ozaljska 71, Zagreb
• Planet zdravlja, Dubrava 46A i Cernička 30, Zagreb
• Tvornica zdrave hrane, Vlaška 24 i SC Point, Zagreb
• Nar domaći i eko proizvodi, M. Radić 14, Zagreb
• Verdura delikatese, Vukovarska 40, Omiš
• Green point, Varšavska 19, Zagreb
• Priroda i društvo, Ozaljska 71, Zagreb
• Vjeverica-domaća trgovina, Trg hrvatskih Pavlina 11, Zagreb

Jednom mjesečno tvrtka Frigus Vecla d.o.o donira dvije obitelji naših članova obiteljskim pakiranjem sladoleda.

TRGOVINA I WEBSHOP GlutenBio, Ulica Crvenog križa 33, Zagreb


Tvrtka GlutenBio d.o.o. bavi veleprodajom i maloprodajom isključivo proizvoda bez glutena, a nastala je s ciljem da olakša put do proizvoda svima koji se žele ili moraju hraniti isključivo bezglutenskim proizvodima. U trgovini se mogu pronaći brandovi Farabella, Dialcos, Piaceri mediterranei, VIDAfree, dio asortimana Sterilgarde (jogurti, vrhnja, sokovi….), Bez-gluten, Probios, Gulon, Mazzarini, proizvodi Šapice, Katin kruh bez glutena, Rica, Aleksandrija Fruška Gora i još mnogo drugih bezglutenskih delicija.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% popusta na ukupni iznos kupovine u trgovini i webshopu.

Katin kruh bez glutena


Začetnica ideje o Katinom kruhu bez glutena je naša članica Katarina Komarica, oboljela od celjiakije. Ova mala obiteljska tvrtka danas nastoji bezglutensku ponudu učiniti što dostupniju svima kojima je bezglutenska prehrana nužda ili jednoszavno stil života. Svakodnevno je u ponudi nekoliko vrsta kruha, peciva, baguette, zlevke sa sezonskim povrćem, burek sa sirom, tapioka peciva, mlinci i široka paleta kolača i torti. Svi proizvodi testirani su u Hrvatskom Zavodu za javno zdravstvo.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 20% na cijenu proizvoda u trgovini GlutenBio, Ulica Crvenog križa 33, Zagreb, uz prethodnu narudžbu na e-mail: info@glutenbio.hr, na telefon 01 5513 941 ili osobno u trgovini. Popust se ne zbraja sa popustom koji članovi imaju u GlutenBio!

Popis proizvoda koje možete naručiti pogledajte na linku.

WEBSHOP Moja alergija


U ovom specijaliziranom webshopu pronaći ćete široku ponudu proizvoda za alergičare i oboljele od celijakije.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na ukupan iznos kupovine.

Sanum grupa( Nutrifree, Gullon, Valor)


Sanum grupa d.o.o. glavni je zastupnik Nutrifree, Gullon i Valor bezglutenskih proizvoda na području Republike Hrvatske.

Nutrifree je poznati talijanski proizvođač bezglutenskih proizvoda. Već više od 10 godina nudi novi model hrane za ljude oboljele od cilijakije, pri čemu je garancija odsutnosti glutena samo polazna točka, a temeljni zahtjev vješto balansirani okus i zdravlje. Sve namirnice su bez glutena, ali većina ne sadrži ni laktozu, jaja i mlijeko, te su organske.

Galletas Gullon je jedan je od vodećih proizvođača keksa u Europi osnovan još davne 1892. godine u Španjolskoj, te je danas vodeći u industriji zdravih keksiju. Sa svojom linijom bezglutenskih keksiju kompanija je osvojila nagradu najbolje bezglutenske kompanije u 2016. prema ocjeni španjolske udruge za celijakiju (FACE).

Chocolates Valor španjolska je tvrtka koja se proizvodnjom čokolada bavi još od 1881.godine  i u svom asortimanu ima čokolade bez glutena

Sanum grupa d.o.o. članovima CeliVite odobrava 20% popusta prilikom direktne narudžbe artikala sa slike.

Za sve narudžbe iznad 300kn, poštarina je besplatna. Narudžbe ispod 300Kn mogu se preuzeti u skladištu tvrtke na adresi Majstorska 1c, CMP Šavica Šanci, Zagreb ili se plaća poštarina.

NUTRIKLINKA– nutricionističko savjetovalište, Palinovečka ulica 25A, Zagreb

NutriKlinika, predvođena magistrom nutricionizma, sveučilišnim magistrom fitofarmacije i dijetoterapije Nenadom Bratkovićem, od 2007. godine u suradnji s vodećim stručnjacima iz raznih domena medicine i ostalih srodnih struka, individualnim pristupom svojim pacijentima nudi cjelovita i znanstveno utemeljena rješenja o prehrani i dijetoterapiji s ciljem unaprjeđenja zdravlja. Znanost o prehrani i medicina međusobno se isprepliću i nadopunjuju te je njihovo međudjelovanje esencijalno.

Od 2014.godine mag. Bratković provodi edukacijske projekte osoba oboljelih od celijakije, pa je tako u projektu tvrtke Schär 2014. godine proveo analizu i edukaciju o stanju svijesti o bezglutenskoj prehrani. Na tom je projektu osobno prošao veći dio Republike Hrvatske, od Osijeka, Pule do Zadra, Splita i Dubrovnika, surađujući sa županijskim udrugama oboljelih, a suradnik je i na drugim projektima proizvođača bezglutenske hrane Schär, a kasnije i NutriFree. S udrugom CeliVita, s profesionalnom radošću, surađuje već nekoliko godina na nizu edukacijskih projekata pa je, osim na pojedinačnim predavanjima, sudjelovao i na projektu „Nutricionističke radionice“ gdje je održao niz predavanja i praktičnih radionica s ciljem podučavanja članova Udruge o nutritivno potpunoj bezglutenskoj prehrani. Članovi udruge CeliVita prilikom korištenja usluga savjetovališta i edukacijskih usluga NutriKlinike ostvaruju popust od 10% na ukupan iznos usluge.

TRGOVINA Vjeverica-domaća trgovina, Trg hrvatskih Pavlina 11, Zagreb


Pet-Bel Natura j.d.o.o. mala je obiteljska tvrtka iz Donje Zeline koja se bavi preradom i konzerviranjem voća i povrća, a u svojoj trgovini “Vjeverica-domaća trgovina” nudi širok asortiman sezonskog voća i povrća te drugih proizvoda domaćih OPG-ova, kao i nekih bezglutenskih proizvođača.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na proizvode RICA i Gelati d’oro, voće i povrće, sokove te mliječne proizvode osim proizvoda mljekare Marina. Popusti se ne mogu zbrajati, tj. tih 10% popusta ne može se primjenjivati na već snižene proizvode.

WEBSHOP Pretti Good Food


Pretti d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u distribuciji najkvalitetnijih bezglutenskih i ekoloških proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Bauckhof, Schnitzer, Le Veneziane (Molino di Ferro), Lima i drugi. Le Veneziane je brand talijanskog proizvođača Molino di Ferro koji nudi čitavu paletu bezglutenskih proizvoda od kukuruznog brašna Le Veneziane. Kao sirovina za proizvodnju koriste samo najkvalitetniji kukuruz, koji se potom uz rigorozne kontrole i najmoderniju tehnologiju obrađuje u brašno ili kukuruznu krpicu. U asortimanu možete pronaći različite vrste tjestenine, njoke, kekse, grickalice…

Članovi udruge CeliVita ostvaruju 15% popusta na proizvode Le Veneziane.

TRGOVINA I WEBSHOP Priroda & DRUŠTVO


Priroda i društvo d.o.o. specijalizirana je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti certificirani bioproizvodi, tj. proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva te literatura koja služi za motiviranje na pozitivne promjene, sve iz velike palete vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača. U ponudi je i sezonsko voće i povrće hrvatskih OPG-ova s biocertifikatom. Trgovina je već nekoliko godina prepoznatljiva destinacija za kupovinu organskih, ali i bezglutenskih proizvoda.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na iznos cijele kupovine u trgovini i webshopu. Popusti se ne mogu zbrajati, tj. tih 10% popusta ne može se primjenjivati na već snižene proizvode.

WEBSHOP Schär


Tvrtka Dr. Schär AG / SPA iz Italije ima skoro 100-godišnje iskustvo u bezglutenskom svijetu, a brand Schär na tržištu postoji već 40 godina. Tvrtka istražuje, razvija i proizvodi visokokvalitetne proizvode bez glutena od hranjivih sastojaka bez glutena, za uravnoteženu prehranu. Standardi kvalitete, koje podržava njihov interni istraživački tim, postavljaju mjerila za ovu industriju. Proizvodi i cijeli proizvodni lanac stopostotno ne sadrže gluten i jamče potpuno uživanje i zanimljivu raznolikost., pa je tako njihov izbor proizvoda s oznakom bez glutena najveći na svijetu.Više o tvrtki na linku https://bezglutena-hr.schaer.com/o-nama.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 5% na iznos cijele kupovine u webshopu. Popust se ne može kombinirati s drugim popustom (npr. Program vjernosti). Bez obzira na to, bodovi iz te narudžbe biti će dodani na vaš račun vjernosti (ako ga napravite i koristite pri kupnji).

SYNLAB HRVATSKA – poliklinika


Synlab Hrvatska – poliklinika za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku je prvi privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij, osnovan u Republici Hrvatskoj 1995. godine. Tijekom godina, medicinsko-biokemijski laboratorij prerastao je u Polikliniku za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku. Poliklinika je dio grupacije Synlab GmbH&Co. KG iz Njemačke koja okuplja sve vodeće medicinske laboratorije u brojnim zemljama Europske unije i van nje.

Članovi udruge CeliVita i članovi njihove uže obitelji ostvaruju popust od 20% na cijene biokemijskih i mikrobioloških pretraga. Cijenik pretraga izrađenih u referalnim laboratorijima umanjuje se za 10% rabata, s nekim izuzecima.Cijene usluga i lokacije podružnica možete pronaći na www.synlab.hr.

TUPPERWARE


Tupperware je jedan od vodećih svjetskih proizvođača posuđa i plastičnih proizvoda za dom i slobodno vrijeme. S razvijenom visokom tehnologijom u proizvodnji, Tupperware proizvodi su sinonim za kvalitetu, funkcionalnost, moderan dizajn i jednostavnost. Globalno sjedište Tupperware-a nalazi se u Orlandu, Florida (SAD). Proizvodnja oko 1000 različitih proizvoda odvija se u 14 tvornica diljem svijeta, od kojih se četiri nalaze u Europi.  Tvrtka posjeduje nekoliko patenata na svoje proizvode i redovni je dobitnik prestižnih dizajnerskih nagrada kao što su RedDot i GoodDesign.

S obzirom na dinamiku kojom tvrtka Tupperware mijenja svoju ponudu (polugodišnji katalozi i mjesečne akcije), izlaskom svakog novog kataloga, dogovaramo nove (ili iste) grupe proizvoda za koje ostvarujemo popust.

Iz trenutno važećeg kataloga jesen/zima 2020 ostvarujemo popust od 20% na sljedeće proizvode:

 • Str 8 Mali okrugli set CrystalWave
 • Str 10-11 Silikonske podloge za pečenje
 • Str 12-13 Valjak, podloga za miješanje, mjerice i zdjela za miješanje
 • Str 32-33 Rješenje za pohranu u hladnjaku
 • Str 48-49 Spremnici za užinu za putovanja, metalna bočica
 • Str 40 Eko spremnik za užinu i boca za vodu

Na ostale proizvode iz kataloga i tekućih promocija sa stranice Tekuće promocije ne ostvarujemo popust.

Narudžba se vrši slanjem liste željenih proizvoda na mail udruge: zivotscelijakijom@gmail.com.

TRGOVINA I WEBSHOP Tvornica Zdrave Hrane


Tvrtka Gallerie Internazionale d.o.o. koja stoji iza poznatog lanca trgovina Tvornica zdrave Hrane, kao i istoimenog webshopa osnovana je 2014. u Zagrebu sa željom da se kupcima ponude najkvalitetnije zdrave namirnice po najnižim mogućim cijenama. U trgovini možete pronaći proizvode preko 200 brandova zdravih namirnica, dodataka prehrani, knjiga iz područja zdrave prehrane i zdravog življenja, kozmetike i sredstava za čišćenje. Od certificiranih bezglutenskih proizvoda izdvajamo brandove Probios, Bauckhof, Orgran, Katin kruh bez glutena, Biopont, Bodylab, Bob’s Red Mill, Werz, Gelati d’Oro, kozmetika NeoBio.

*napomena: robna marka Nutrigold velikim dijelom nije sigurna za celijakičare zbog moguće kontaminacije što je i naglašeno na ambalaži, stoga budite oprezni.

Članovi udruge CeliVita ostvaruju popust od 10% na ukupan iznos kupovine u trgovinama i webshopu. Popusti se ne mogu zbrajati, tj. tih 10% popusta ne može se primjenjivati na već snižene proizvode niti zbrajati s drugim kuponima i popustima (uključujući i loyalty).