Članstvo

Sukladno Statutu Udruge član udruge može postati svaka punoljetna poslovno sposobna osoba koja je zainteresirana za rad u Udruzi i koja prihvaća odredbe Statuta i druge opće akte Udruge. Član može postati i maloljetna osoba te punoljetna osoba lišena poslovne sposobnosti zastupana po zakonskom zastupniku. Pravne osobe članstvo ostvaruju putem ovlaštenog predstavnika.

Kategorije članstva, prava i obveze kojih su definirane u Statutu, su:

  • redovno
  • podupiruće
  • počasno.

Sukladno  čl. 12. st. 3. i 4. Zakona o udrugama (NN 74/2014, NN 70/2017) udruga CeliVita vodi registar članova. 

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (GDPR), svi osobni podaci navedeni prilikom pristupanja udruzi biti će obrađivani na način opisan u Obavijesti o zaštiti osobnih podataka udruge CeliVita.

Članstvom u udruzi CeliVita dobivate:
– savjetovanja o prehrani, pravilnom provođenju bezglutenske dijete, pravima oboljelih i članova njihovih obitelji i svemu drugome vezanom za život s celijakijom
– pravo na sudjelovanje u kuharskim radionicama na kojima se stječu praktična znanja u pripremi hrane od bezglutenskog brašna i bezglutenskih namirnica
– pravo na sudjelovanje u prigodnim druženjima za djecu i odrasle (Sv. Nikola, Božić, karneval, CeliVitin rođendan, mjesec celijakije,…)
– poklon pakete i posebne ponude naših partnera
– pravo na sudjelovanje na predavanjima o celijakiji i srodnim vezanim temama
popuste na proizvode i usluge naših partnera

Postani član!